Search Results:
(459)
Order by:
                    

Show:
      

Query:
Ben jij op zoek naar een leerzame en boeiende communicatiestage bij een wereldwijd communicatieadviesbureau? Of wil je onze Public Affairs adviseurs ondersteunen en zo een inkijkje krijgen in de wisselwerking tussen het bedrijfsleven en politiek Den Haag? Bekijk dan snel onderstaande stagemogelijkheden.
24 mei 2017 | Over ons
Vorige week werden in Den Haag de onderhandelingen voor het nieuwe kabinet weer hervat.
Met verbazing zit ik naar het tempo te kijken. Meivakantie? Ik herinner me nog dat ik zowel in 2002 als 2003 mijn zomervakantie mocht opofferen voor de kabinetsformatie. Hoezo, uitrusten na de campagne? Doorpakken! Nu was de noodzaak van snelheid toen ook wel iets groter na de moord op Fortuyn en een jaar later na het imploderen van zijn partij, maar toch… De tijd verstrijkt wel.
De wens zal toch zijn om een eigen begroting te kunnen opstellen en gebruik te kunnen maken van die extra miljarden? Dan heb je op zijn hoogst nog 3 maanden om alles af te ronden, inclusief de formatie zelf.
Of neemt men alle tijd omdat er geïnvesteerd wordt in vertrouwen en men zichzelf de opdracht heeft gegeven om er echt samen uit te komen? Krijgen de achterbannen rustig de tijd om aan het idee te wennen? Maar is er zo nog ruimte voor een breuk in de formatie of het aftasten van een andere optie?
12 mei 2017 | Nieuws
Na de Brexit en de verkiezing van Donald Trump heerste onder de internationaal georiënteerde, relatief welvarende, hoogopgeleide bevolking even de angst dat de wereld getroffen zou worden door een ongekende golf van populisme en nationalisme. Maar nu de Nederlandse verkiezingen voorbij zijn en er gekoerst wordt op en keurig middenkabinet, en nu de gematigde Emmanuel Macron de Franse verkiezingen heeft gewonnen, is deze angst al weer op de achtergrond geraakt.
De vraag is alleen: komt dat doordat het populisme is verslagen, of doordat een deel van de opvattingen van populistische leiders langzaam maar zeker salonfähig zijn geworden?
 
12 mei 2017 | Nieuws
4 mei 2017 | Medewerkers
4 mei 2017 | Medewerkers
Met haar brede financiële en corporate communicatieachtergrond adviseert Véronique Schyns bestuurders en bedrijven over uiteenlopende complexe financiële communicatievraagstukken in het algemeen ...
4 mei 2017 | Experts
Charlotte de la Rambelje - de Voogd adviseert bestuurders en bedrijven over vraagstukken op het snijvlak van corporate reputatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast richt zij zic...
4 mei 2017 | Experts
Hill+Knowlton Strategies Nederland breidt haar team van experts verder uit met Charlotte de la Rambelje - de Voogd als Communications Director en Véronique Schyns als Financial Communications Director. Met de komst van deze ervaren communicatieprofessionals versterkt Hill+Knowlton Strategies in Nederland haar positie op het gebied van corporate communicatie, corporate marketing en financiële en M&A communicatie.
4 mei 2017 | Nieuws
Hill+Knowlton Strategies organiseert jaarlijks de Young Professionals selectiedagen. Dit jaar op 10 en 11 mei.
Het Young Professional programma bij Hill+Knowlton Strategies is in de eerste plaats 'training on the job'. Als young professional word je aan een aantal teams toegevoegd binnen verschillende practices, werk je met verschillende adviseurs, voor diverse klanten en voer je de meest uiteenlopende opdrachten uit. Vanaf het begin krijg je al veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je leert plannen maken in teamverband en projecten efficiënt en doelgericht uit te voeren, journalisten benaderen, persconferenties organiseren en effectief schrijven. Binnen het programma doorloop je verschillende functieniveaus. Je doet veel praktijkervaring op en leert zo de kneepjes van het communicatievak. Je krijgt uiteindelijk steeds meer verantwoordelijkheid binnen en voor accounts. Zo word je klaargestoomd voor een consultantpositie bij Hill+Knowlton Strategies.


 
26 maart 2017 | Nieuws
Wie zijn wij?
Hill+Knowlton Strategies is een communicatieadviesbureau dat door opdrachtgevers wordt ingeschakeld als het er echt om gaat. Ons bureau is met zijn ervaren team van specialisten als geen ander in staat om op hoog strategisch niveau te opereren en bedrijven en organisaties in de meest lastige omstandigheden te helpen. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. In deze situaties richten wij ons op het beïnvloeden van stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn via een grote verscheidenheid aan kanalen.
 
22 maart 2017 | Over ons