Search Results:
(450)
Order by:
                    

Show:
      

Query:
Jeroen van Seeters, Strategy director Europe bij Hill+knowlton Strategies, is toegetreden tot het bestuur van de Johan Cruyff Foundation. 
16 januari 2017 | Nieuws
20 december 2016. Op Twitter is een nieuwe hashtag gelanceerd: #dingendiewelleukwarenin2016. Het lezen van de reacties zorgt voor een glimlach. Het bevestigt het beeld van ‘met mij gaat het goed, maar met ons gaat het slecht’, zoals het vaak uit onderzoeken naar voren komt. We zijn het gelukkigste land, maar zijn somber over de toekomst van onze samenleving.
 
22 december 2016 | Nieuws
Vandaag begint het kerstreces voor de Tweede Kamer. Een dag waarop traditioneel vaak tot diep in de nacht wordt vergaderd over lopende wetgevingstrajecten en waarop het uiterste wordt gevraagd van het uithoudingsvermogen van bewindslieden en Kamerleden.
Het reces duurt tot 16 januari 2017. Op 24 februari begint het verkiezingsreces alweer. Dat duurt tot 20 maart 2017. En op 23 maart wordt de nieuwe Tweede Kamer geïnstalleerd.
 
22 december 2016 | Nieuws
De door Hill+Knowlton Strategies begeleide beursgang van Takeaway.com werd tijdens het M&A gala 2016 op 15 december 2016 in de Beurs van Berlage bekroond en uitgeroepen tot beste Equity Capital Markets deal van 2016.

 
22 december 2016 | Nieuws
Frans van der Grint, Financial+M&A Practice Director Europe bij Hill+Knowlton Strategies, is voor het vijfde opeenvolgende jaar verkozen tot ‘Best PR Consultant in M&A’ tijdens de jaarlijkse M&A Awards 2016 uitreiking op 15 december in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
 
 
16 december 2016 | Nieuws
Sabine Post-De Jong (41) treedt met ingang van 1 januari 2017 toe tot de directie van communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies. Sabine is sinds 2011 werkzaam bij het bureau, waar zij leiding geeft aan de adviesactiviteiten op het gebied van M&A en Financiële communicatie. In haar nieuwe functie zal zij tevens verantwoordelijk worden voor Business Development van Hill+Knowlton in Nederland.
14 december 2016 | Nieuws
Krijgen aandeelhouders straks in heel Europa meer te zeggen over de beloningen van bestuurders? Frankrijk en Groot-Brittannië maken plannen om aandeelhouders meer invloed te geven om topsalarissen te beperken. Nu ligt er ook in Brussel een plan klaar dat dit mogelijk moet maken.
In deze bijdrage op CFO.nl geven enkele experts hun visie, waaronder Frans van der Grint van Hill+Knowlton Strategies.
 
14 december 2016 | Nieuws
In de laatste editie van de nieuwsbrief van General Counsel Nederland, e-nieuws voor de eindverantwoordelijke bedrijfsjurist, gaat Anthony Hellegers van Hill+Knowlton Stratgies in dit artikel in op de consequenties van het vertrek van de VK uit de Europese Unie voor de General Counsel.
14 december 2016 | Nieuws
Hill+Knowlton Strategies Nederland stelt Machteld Merens (41) aan als Director Corporate Communications. In die hoedanigheid zal Machteld per 1 februari 2017 het team van experts op het gebied van corporate communicatie van het adviesbureau versterken, waarmee de marktpositie van Hill+Knowlton Strategies in Nederland binnen het corporate communicatie domein verder uitgebreid kan worden.
 
5 december 2016 | Nieuws
Maarten Meijs (36) van Talpa Global is de winnaar van de Young Captain Award 2016. Deze nationale erkenning voor de meest getalenteerde zakelijke leiders in het Nederlandse bedrijfsleven wordt dit jaar voor de twaalfde keer uitgereikt. Hill+Knowlton Strategies is partner van de Young Captain Award en feliciteert Maarten met deze prijs.
22 november 2016 | Nieuws