Search Results:
(449)
Order by:
                    

Show:
      

Query:
Maarten Meijs (36) van Talpa Global is de winnaar van de Young Captain Award 2016. Deze nationale erkenning voor de meest getalenteerde zakelijke leiders in het Nederlandse bedrijfsleven wordt dit jaar voor de twaalfde keer uitgereikt. Hill+Knowlton Strategies is partner van de Young Captain Award en feliciteert Maarten met deze prijs.
22 november 2016 | Nieuws
Op 15 december 2016 worden in de Beurs van Berlage de M&A awards uitgereikt tijdens het M&A gala dat jaarlijks wordt georganiseerd door de M&A community. Voor de categorie Best PR Advisor zijn -naast drie anderen- drie topadviseurs van Hill+Knowlton Strategies genomineerd. 
21 november 2016 | Nieuws
In aanloop naar de M&A Awards 2016 op 15 december schotelt MenA.nl vijf winnaars van vorig jaar vijf vragen voor. Onlangs ook Frans van der Grint, Financial+M&A Practice Director Europe van Hill+Knowlton Strategies en viervoudig Best PR Advisor winnaar. Klik hier voor het volledige verhaal: 
http://mena.nl/artikel/best-pr-advisor-frans-van-der-grint-stork-heeft-een-speciale-plek-in-mijn-oeuvre
8 november 2016 | Nieuws
In de afgelopen weken hebben de belangrijkste politieke partijen hun verkiezingsprogramma’s gepresenteerd. Hoewel dit vaak nog voorlopige programma’s zijn, geven ze op een aantal dossiers duidelijk richting. De programma’s bieden niet alleen zicht op de koers die de individuele partijen voor ogen hebben, maar ook op de kansen dat bepaalde maatregelen straks op draagvlak in een coalitie kunnen rekenen. Hieronder een analyse op vier onderwerpen: defensie, duurzaamheid, voedselbeleid en de zorg. 
2 november 2016 | Nieuws
Terwijl we reikhalzend uitkijken naar de uitkomst van de presidentsverkiezingen in de VS ontwikkelt zich in Nederland een geheel eigen tweestrijd. 
2 november 2016 | Nieuws
Stage in Amsterdam
Een stage bij Hill+Knowlton Strategies in Amsterdam betreft een meewerk- of afstudeerstage met een minimale periode van 5 maanden. De stagiair verricht uiteenlopende taken ter ondersteuning van de adviseurs. Op deze manier maakt de stagiair kennis met veel aspecten van het werk binnen een communicatieadviesbureau en krijgt een goed inzicht in het werk van een communicatieadviseur. 
27 oktober 2016 | Over ons
Hill+Knowlton Strategies rolt wereldwijd gefaseerd een nieuwe huisstijl uit. Deze wordt ook in Nederland in de komende periode zichtbaar, onder meer op een nieuwe website.
13 oktober 2016 | Nieuws
Initial Public Offering on Euronext Amsterdam at € 23.00 per share , corresponding equity value c. €993 million. Primary proceeds c. €175 million. September 2016
3 oktober 2016 | Transacties
Prinsjesdag 2016. Het kabinet laat geweldig cijfers zien. De werkloosheid daalt, het begrotingstekort daalt en belangrijke hervormingen zijn succesvol afgerond. Bovendien is er eindelijk weer een kabinet dat de rit gaat uitzitten. Terechte complimenten voor Rutte II in de kranten. Maar de werkelijkheid van de peilingen is een andere. Rutte III in deze samenstelling gaat er niet komen.

 
20 september 2016 | Nieuws
 Op Prinsjesdag bekeken wij een aantal dossiers met bijzondere aandacht, op basis van onze expertise en klantenportefeuille. In het bijzonder uitgelicht: de topinkomens, het voedselbeleid en de positie van het bedrijfsleven op het gebied van veiligheid. 
 
20 september 2016 | Nieuws