Ontmoet onze senior adviseurs
Persberichten en andere nieuwsuitingen van Hill+Knowlton Strategies 2012-2015

Young Professional programma

Wie zijn wij?Hill+Knowlton Strategies is een communicatieadviesbureau dat door opdrachtgevers wordt ingeschakeld als het er echt om gaat. Ons bureau is met zijn ervaren team van specialisten als geen ander in staat om op hoog strategisch niveau te opereren en bedrijven en organisaties in de meest lastige omstandigheden te helpen. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. In deze situaties richten wij ons op het beïnvloeden van stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn via een grote verscheidenheid aan kanalen. 
Young Professional programma Hill+Knowlton Strategies
Het programma
Het Young Professional programma bij Hill+Knowlton Strategies is in de eerste plaats 'training on the job', waar je in een dynamische en soms hectische omgeving ervaring opdoet en leert om verschillende ballen hoog te houden. Als young professional word je aan een aantal teams toegevoegd binnen verschillende practices, werk je met verschillende adviseurs, voor diverse klanten en voer je de meest uiteenlopende opdrachten uit. Vanaf het begin krijg je al veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je leert plannen maken in teamverband en projecten efficiënt en doelgericht uit te voeren, journalisten benaderen, persconferenties organiseren en effectief schrijven. Binnen het programma doorloop je verschillende functieniveaus. Je doet veel praktijkervaring op en leert zo de kneepjes van het communicatie vak. Je krijgt uiteindelijk steeds meer verantwoordelijkheid binnen en voor accounts. Zo word je klaargestoomd voor een consultantpositie bij Hill+Knowlton Strategies.
 
Jouw ontwikkeling
Vanaf het begin heb je met opdrachtgevers en collega's in binnen- en buitenland te maken. Naast 'training on the job' is er tijd gereserveerd om je kennis in rap tempo te vergroten. Het Young Professional programma voorziet in met name interne trainingen waar je samen met andere collega's uit het Nederlandse én wereldwijde Hill+Knowlton netwerk aan deelneemt. Bijvoorbeeld op het gebied van adviesvaardigheden, mediarelaties en schrijfvaardigheden. Daarnaast word je begeleid door een senior coach.
 
Young Professional Selectiedagen 2016/2017
De Young Professional selectiedagen 2016 hebben inmiddels plaatsgevonden. Ook in 2017 zullen weer Young Professional selectiedagen plaatsvinden, waarschijnlijk begin juni. Geïnteresseerd? Hou dan deze website in de gaten.
 
Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Rick Versteegh via bovengenoemd e-mailadres of via 020-404 47 07.
 
Benieuwd naar de ervaringen van Young Professionals bij Hill+Knowlton Strategies? Bekijk dan eens de interviews in ons Young Professionals filmpje. Klik daarvoor op de beeldschermafbeelding in de kolom hiernaast.