Nieuws

16 januari 2017
Jeroen van Seeters, Strategy director Europe bij Hill+knowlton Strategies, is toegetreden tot het bestuur van de Johan Cruyff Foundation. 
22 december 2016
20 december 2016. Op Twitter is een nieuwe hashtag gelanceerd: #dingendiewelleukwarenin2016. Het lezen van de reacties zorgt voor een glimlach. Het bevestigt het beeld van ‘met mij gaat het goed, maar met ons gaat het slecht’, zoals het vaak uit onderzoeken naar voren komt. We zijn het gelukkigste land, maar zijn somber over de toekomst van onze samenleving.
 
22 december 2016
Vandaag begint het kerstreces voor de Tweede Kamer. Een dag waarop traditioneel vaak tot diep in de nacht wordt vergaderd over lopende wetgevingstrajecten en waarop het uiterste wordt gevraagd van het uithoudingsvermogen van bewindslieden en Kamerleden.
Het reces duurt tot 16 januari 2017. Op 24 februari begint het verkiezingsreces alweer. Dat duurt tot 20 maart 2017. En op 23 maart wordt de nieuwe Tweede Kamer geïnstalleerd.
 
22 december 2016
De door Hill+Knowlton Strategies begeleide beursgang van Takeaway.com werd tijdens het M&A gala 2016 op 15 december 2016 in de Beurs van Berlage bekroond en uitgeroepen tot beste Equity Capital Markets deal van 2016.

 
16 december 2016
Frans van der Grint, Financial+M&A Practice Director Europe bij Hill+Knowlton Strategies, is voor het vijfde opeenvolgende jaar verkozen tot ‘Best PR Consultant in M&A’ tijdens de jaarlijkse M&A Awards 2016 uitreiking op 15 december in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
 
 
14 december 2016
Sabine Post-De Jong (41) treedt met ingang van 1 januari 2017 toe tot de directie van communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies. Sabine is sinds 2011 werkzaam bij het bureau, waar zij leiding geeft aan de adviesactiviteiten op het gebied van M&A en Financiële communicatie. In haar nieuwe functie zal zij tevens verantwoordelijk worden voor Business Development van Hill+Knowlton in Nederland.
14 december 2016
Krijgen aandeelhouders straks in heel Europa meer te zeggen over de beloningen van bestuurders? Frankrijk en Groot-Brittannië maken plannen om aandeelhouders meer invloed te geven om topsalarissen te beperken. Nu ligt er ook in Brussel een plan klaar dat dit mogelijk moet maken.
In deze bijdrage op CFO.nl geven enkele experts hun visie, waaronder Frans van der Grint van Hill+Knowlton Strategies.
 
14 december 2016
In de laatste editie van de nieuwsbrief van General Counsel Nederland, e-nieuws voor de eindverantwoordelijke bedrijfsjurist, gaat Anthony Hellegers van Hill+Knowlton Stratgies in dit artikel in op de consequenties van het vertrek van de VK uit de Europese Unie voor de General Counsel.
5 december 2016
Hill+Knowlton Strategies Nederland stelt Machteld Merens (41) aan als Director Corporate Communications. In die hoedanigheid zal Machteld per 1 februari 2017 het team van experts op het gebied van corporate communicatie van het adviesbureau versterken, waarmee de marktpositie van Hill+Knowlton Strategies in Nederland binnen het corporate communicatie domein verder uitgebreid kan worden.
 
22 november 2016
Maarten Meijs (36) van Talpa Global is de winnaar van de Young Captain Award 2016. Deze nationale erkenning voor de meest getalenteerde zakelijke leiders in het Nederlandse bedrijfsleven wordt dit jaar voor de twaalfde keer uitgereikt. Hill+Knowlton Strategies is partner van de Young Captain Award en feliciteert Maarten met deze prijs.
21 november 2016
Op 15 december 2016 worden in de Beurs van Berlage de M&A awards uitgereikt tijdens het M&A gala dat jaarlijks wordt georganiseerd door de M&A community. Voor de categorie Best PR Advisor zijn -naast drie anderen- drie topadviseurs van Hill+Knowlton Strategies genomineerd. 
8 november 2016
In aanloop naar de M&A Awards 2016 op 15 december schotelt MenA.nl vijf winnaars van vorig jaar vijf vragen voor. Onlangs ook Frans van der Grint, Financial+M&A Practice Director Europe van Hill+Knowlton Strategies en viervoudig Best PR Advisor winnaar. Klik hier voor het volledige verhaal: 
http://mena.nl/artikel/best-pr-advisor-frans-van-der-grint-stork-heeft-een-speciale-plek-in-mijn-oeuvre
2 november 2016
In de afgelopen weken hebben de belangrijkste politieke partijen hun verkiezingsprogramma’s gepresenteerd. Hoewel dit vaak nog voorlopige programma’s zijn, geven ze op een aantal dossiers duidelijk richting. De programma’s bieden niet alleen zicht op de koers die de individuele partijen voor ogen hebben, maar ook op de kansen dat bepaalde maatregelen straks op draagvlak in een coalitie kunnen rekenen. Hieronder een analyse op vier onderwerpen: defensie, duurzaamheid, voedselbeleid en de zorg. 
2 november 2016
Terwijl we reikhalzend uitkijken naar de uitkomst van de presidentsverkiezingen in de VS ontwikkelt zich in Nederland een geheel eigen tweestrijd. 
13 oktober 2016
Hill+Knowlton Strategies rolt wereldwijd gefaseerd een nieuwe huisstijl uit. Deze wordt ook in Nederland in de komende periode zichtbaar, onder meer op een nieuwe website.
20 september 2016
Prinsjesdag 2016. Het kabinet laat geweldig cijfers zien. De werkloosheid daalt, het begrotingstekort daalt en belangrijke hervormingen zijn succesvol afgerond. Bovendien is er eindelijk weer een kabinet dat de rit gaat uitzitten. Terechte complimenten voor Rutte II in de kranten. Maar de werkelijkheid van de peilingen is een andere. Rutte III in deze samenstelling gaat er niet komen.

 
20 september 2016
 Op Prinsjesdag bekeken wij een aantal dossiers met bijzondere aandacht, op basis van onze expertise en klantenportefeuille. In het bijzonder uitgelicht: de topinkomens, het voedselbeleid en de positie van het bedrijfsleven op het gebied van veiligheid. 
 
1 september 2016
Jan Maarten Slagter werkt sinds 1 september 2016 als Associate Director voor Hill + Knowlton Strategies. Hij concentreert zich op financiële communicatie rondom "corporate events" als IPO's, emissies en overnames, op corporate governance-gerelateerde kwesties en op communicatie rondom (collectieve) juridische procedures.